Ska här montera upp en stor ny logotyp pelare Pga, namnbyte och behöver en ställning som är justerbar i höjd på varje ben och inte välter för lätt då denna företagspelare står på ojämn mark och totalhöjden är 4 meter. Denna ställning går att höja till ca 2,5-3 meter och lägsta nivå är ca 1,5 meter. Ställningen är gjord så enkel och lätt som möjligt utan att äventyra säkerhet för mycket. Projektet sker tillsammans med en Reklambyrå som heter XXL  Reklam & Kommunikation som har tagit fram den nya logotypen. Vi får dela på arbetet lite då vårat trevliga väderlag gör saker lite svårt att utföra. Ska längre fram även byta logo på väggen.

Håller här på att förbereda oss lite. Detta är den gamla logotypen och ska skruvas ner men lite problem har upptäckts och jag måste tillverka fästen till dom nya plåtarna.

Den nya logotypen uppe och klar. Väldigt kallt att jobba även att vi var 4st som arbetade tillsammans.

Denna ställning sitter vid infarten och är ny utbytt till den nya, nu har vi bara den logotypen som ska sitta på väggen men vi har fått tillåtelse att vänta lite med den.