Detta ska bli en intressant och rolig utmaning, 2 stycken dubbel grindar i ren smide,  Den stora entregrinden vid uteserveringen kommer bli lite större, ca 1800 mm hög och 2200 mm bred eller 2 halvor på ca 1050 mm breda och ska ge uteserveringen den sista pricken över I. Grinden kommer att följa ett snyggt koncept från räcket vid huvudentren på restaurangen. Den lilla dubbelgrinden kommer att placeras i andra ändan av uteserveringen och kommer nog inte öppnas så ofta. Storleken på den denna kommer bli 2 st halvor på 560 mm breda och även här ca 1800 mm höga. Materialet ska va i präglat 12 mm x 12 mm massivt fyrkant och präglat plattjärn. Kraftiga och snygga stolpar i 80 mm x 80 mm fyrkantsrör. Hoppas verkligen att detta blir som jag ser det framför mig. Ja inget ska gå helt smärtfritt då jag har redan haft två mindre missar men problem är ju till för att lösas så det ska nog detta också göra men det har sakat mig en del mer arbete men så är det i denna branch kanske.

 Har nu börjat med dubbelgrind nr 2, ska bli strevligt att se hur det passar, då grindarna är så pass smala har vi delat på en dekor och svetsat in en halva i varje grind, hoppas det kommer se bra ut. Liten olycka hände, Skulle resa grindarna upp och det väger en del så jag tog i för fullt, när jag kom halvvägs upp med grind och stolpar knäcktes en skruvtving rätt av och ja fick grindarna över mig hehe, kände hur en av pilarna på den ena grindhalvan trycktes upp under hakan när den landade över mig :), ingen skada skedd men blev nästan full i skratt när ja låg där under och undrade om det va ett smart drag att försöka ställa den upp på det viset. uppskattad vikt kanske 85-100kg så visst kändes det.

Lilla grinden är precis klar så det är inspektion på gång.