Ser fram i mot detta projekt, 12-13 meter räcke på ett härligt och flott loft, en trappa upp till loftet och trappräcke som ska gå upp till loftet. Del av tillverkning sker här hemma i Värnamo och en del av trappan och trappräcket kommer att ske på plats. Vilket kräver fokus från början till slut då det är 26mil till Malmö.

Ja tackar kunden för förtroendet och ska göra allt för att leverera det som förväntas. Allt ska gå i vit färg och trappan och trappräcket kommer att målas på plats på grund av att ja kommer att svetsa en hel del där så vi kan inte leverera detta målat. Det längre lofträcket kommer att pulverlackeras och monteras i färdiga sektioner. Ja då har vi börjat lite smått med trappan, all leverans är försenad så nu äntligen hänger det på mig och ja jobbar nu hmm ganska många timmar per dygn, kunden ska flytta in de 10 Juli och nu är det den 25 Juni och ja har knappt börjat med trappan. Men fy skam den som ger sig. Det finns många timmar på ett dygn :).

Trappa, trappräcke och båda loft räckena kom på plats inom uppskattad tid och faktiskt utan några större missöden.