Ja om det går som det ska så blir det ett trevligt smides räcke tillverkat med 12 x12 mm stavar och överliggare/handledare ska va i plattjärn 50 x 8mm, mellan o underliggare i 25 x 25mm rör och stolpar i 35 x 35mm så det blir ett ganska smäck räcke. Stilren !

Då en myras flit lyser i verkstaden just nu och ja jobbar dubbelskift så fick ja frågan då kunden har ställning monterad vid väggen om ja inte kunde tillverka hans Franska balkong lite snabbt så han kan få upp det innan dom plockar ner den ställningen, så ja har gjort ett frest för att hjälpa lite. Har ca 4 arbetsdagar på mig att hinna med och tillverka, ytbehandla och lackera och om mina leverantörer ställer upp ska leverans se i slutet på nästa vecka. Vi håller nu tummarna 🙂

Ibland hjälper det inta att hålla tummarna, har haft lite otur med både Galvanisering och ytbehandling sista tiden, mestadels  leveranstider. Tråkigt när man vill leverera och kunden väntar men vad gör man!

Och efter nästan 4 år så va olyckan framme, långsidan på den lilla balkongen och den som skulle va den lätta blev av någon anledning långsidan 8-10cm för lång, för lång för att felet skulle gå att åtgärda på plats. Första ggr som ja fick ta med en sektion hem och givetvis från kunden som bor längst bort :). Vill man skylta med att inga fel uppstår kan man också va så pass rak att berätta när det blir fel.  Så kapa räcket sen pulverlackera om det och skicka upp det igen. Tanken är att kunden själv ska montera i hop den sista omgjorda sektionen.