Ja en liten specialare, dom får en massa långa trälådor som slängs utanför så nu ska vi göra en pallställning som dom kan lägga dessa på, de blev kanske lite overkill men ja har tagit här stolpar i rostfritt, lite dyrare men då behöver ja inte lackera dom och dom rostar inte, sen blir de ju en väldigt snygg pallställning hehe.4

Den ser nästan ut som en dubbelsäng till ett barn tycker ja men ja har gjort 2 små fästen på 2 av stolparna så om dom främre är lite ivägen kanske i början så kan man ta bort dom o istället för att slänga dom på marken så kan man lägga dom där, och skulle sen fästena va ivägen så kan man bara lyfta upp stolparna och vrida dom ett kvarts varv tex.

Det ska va ett litet ramverk i oxå, även på ovansidan så dom kan ta alla lådor utan pallställningen om man bandar dom o köra direkt till containern.