AVSLUTAD

Ja denna lådan blir lite special och kanske inte så billig tyvärr. Den ska hålla för ganska tunga saker och måste kunna flyttas med truck. Så lådan har ja TIG svetsat ihop så klart när det är rostfritt. Har gjort en benställning under så man kommer in med truck, lådan ligger löst på benställningen men med svetsade klossar under så den kan inte glida av. Lådan är gjord i 2,5mm rostfri plåt. Benställningen är gjord i 50x50x4mm svart rör som oxå är tigsvtesade dit, hehe tar längre tid o göra men de blir snyggt o man slipper o slipa.

Locket som bara ska va så inte förtunning eller lacknafta dunstar bort har ja gjort i tunnplåt 1mm, vill ju den ska va lätt o lägga dit o ta bort… Men tappas något av dessa tunga saker på locket hehe så blir de nog skrot ganska snabbt tyvärr.

Kanske ska testa om baljan är tätt oxå innan ja levererar den.