Ja får nog kalla de Deluxe modell 🙂  ,, detta balkong/terrass räcke  ska va med 30x30mm massiva stolpar och några mindre ornament, sen ska vi Varmgalva räcket och efter det får man göra en lätt blästring för att få bättre fäste för färgen som ska bli en svart polyesterlack .

De blir ganska mycket pyssel med detta räcket då vi har massiva stolpar och att de ska galvas, så efter galv så måste ja ta hem räcket innan de åker till blästring för att göra fästhål och gänga upp allt och slipa lite innan bästring så de blir flera frakter tyvärr till dom olika ställena, Galv ligger ju i Halmstad, sen ligger blästring i Anderstorp och slutligen lackering i Hillerstorp. men sen blir förhoppningsvis TOPNOTCH:)

Det går sakta framåt, en sektion till så är en kortsida klar men stolpar o allt är bara upplagt här så de är en hel del kvar innan en sida är klar.

En lätt profilerad handledare som giras ihop i hörnen

Detta är ett hörn som ja satte ihop på test bara för att se hur de ska se ut.

Det blir ett ganska tungt räcke med massiva stolpar.

Här har ja Tigsvetsat denna övergång för att inte tillsätta mer material än nödvändigt, kör ganska varmt så det mer eller mindre gröper ur lite istället. det kommer tyvärr bygga på med galv här är ja rädd för. mycket beroende på hur noga dom är på varmgalv och hur dom hänger sektionerna.

Sista kortsidan på mm lång, alltid skönt. De man inte vet nu är hur mycket galv och lack kan bygga på länden men ja utgår ifrån att det är under mm iaf.

Tillbaka från lackering, Då är de ställa upp det o torka av det lite efter färden på släpkärra i de fina vädret.. kolla igenom o tänker oxå märka upp sektionerna så de blir lättare för kunden att montera det.

Så då ska vi äntligen till Varmgalv, en bit på väg 🙂

Ja det va ena långsidan som närmar sig slutskedet, bara resten kvar 🙂

Ja knappt hälften är gjort , så det är en bit kvar :), tunga sektioner

De pilliga här är att ja kan bara borra 5mm hål, för att sen efter varmgalv ta hem räcket igen innan nästa instans Blästering och kolla över slipning och borra upp hål o gänga där det ska va gängor. Det blir mycket extra pill o flera frakter.

Tbx från Galv,, o nu börjar pillejox..

Inte så smidigt alla ggr, Galv i all ära men de lägger sig överallt o även där man inte vill att de ska ligga,, försöker slipa ner lite men ja vill inte heller slipa för mycket.. 🙁

Ja tiden räckte inte till för att få leverans innan JUL på grund av ett misslyckande av blästringen som man gör innan lackering så ja fick göra om allt tyvärr, men nu är ja tillbaka på ruta 1 igen o räcket är snart redo för blästring o lack så fort dom öppnar igen.