Lit ovanlig design men ja hoppas den kommer bli kanon,, designen kan man säga att kunden har ritat o jag försöker få det genomförbart tillsammans med en en snickare på FRANSSONS BYGG i Värnamo, Mycket duktiga o trevliga killar att ha o göra med :).

Ja denna hyllan ska stå framför en murstock så den kommer bli ca 1000mm bred och 2300mm hög och den ska kunna ta ett gäng vinflaskor och lite ved och sen så klart lite prydnads grejer hehe om vi får ihop det.

Ja som vanligt måste man börja någonstans 🙂

Ja vi ska göra ett vinställ som ska kunna ta 27 flaskor är det tänkt o ja försöker få ihop det snyggt,, men sen måste man se hur långt in ska flaskan va , behövs det stop o hur mycket ska flaskorna luta, inte för mycket :).

 

Ja de verkar som en Famus Gross ligger fint i stället, ja beslöt att göra det exklusivt med hela ramverket invändigt vilket inte hade varit nödvändigt men de blir snyggast.

Har här valt att göra en liten specialare med bockad tråd som gör att vi får lite mer lutning och en säker stop för flaskorna. Men ska göra ett test först för säkerhets skull.

 

Ser ganska bra ut men ja ger mig själv 4 minus getingar för att komma på denna modell med tanke på ALL PLATS o svetsa på, det är ju lite trångt och synfält är obefintligt.