Välkommen till

Svenonius Legosvets & Smide

Du kanske funderar på ett nytt trappräcke, ett nytt smidesstaket eller smidesräcke, rostfritt balkongräcke eller rostfritt räcke. Eller någon annan kul idé som du vill ha tillverkat inom svets & smide?

Johan Svenonius

Vi har flera års erfarenhet av specialtillverkning åt både privatpersoner och företag.

Kika gärna runt med vår sökfunktion för att upptäcka allt spännande inom smide som jag har att erbjuda – det finns så mycket att kika igenom och bli inspirerad av!

30
år av

erfarenhet

Vi har funnits som företag sen 90-talet, och har växt med åren.

I början bestod verksamheten av att göra vinställ och laga småsaker, men har utvecklats till att designa och medverka i små och större projekt tillsammans med såväl privatpersoner som företag.

Vårt mål är att tillgodose kundens önskemål och leverera bästa lösningen till ett rimligt pris. Bra service är en central del i våra leveranser.

Slutförda projekt

632

Familjeägt
Snabb service
Ansvarsförsäkrad
Certifierad för Heta Arbeten

Har du en idé som du vill förverkliga?

Vi bygger sakerna enligt dina behov.
Anpassade svetsprojekt är vår specialitet.

Du får hjälp med att utforma ett unikt designat smidesstaket i järn eller kanske ett exklusivt rostfritt staket/räcke med glas sektioner, rabattavgränsare, smidestrappa, singelbalkstrappa, trappräcke, bord, benställningar, bokhylla mm.

Som företagare kanske du behöver en pallställning, anpassade maskinställningar. Vi har bland annat skräddarsytt ett stort antal rullvagnar till större företag så som Smurfit Kappa.

Vårt mål är att skräddarsy och uppnå bästa lösningen för alla projekt till en rimlig kostnad. Ingen idé är för stor eller för liten.

Utvalda Produkter

Mina projekt

Designade sängbord i smide

Designade sängbord i smide

I varje sovrumsinredning finns det plats för detaljer som inte bara tillför funktionalitet utan också skönhet och personlighet. Designade sängbord i...

Designade soffbord i smide

Designade soffbord i smide

I varje vardagsrums kärna tronar ett soffbord, en plats inte bara avsedd för morgonkaffet eller kvällsläsningen, utan även som en avgörande del av...

Designade rullbord i smide

Designade rullbord i smide

I en värld där anpassningsförmåga och flexibilitet blir allt viktigare, erbjuder designade rullbordet en perfekt lösning för dynamiska hem och...

Kunder vi arbetat med

  • Murfit-Kappa logo
  • Murfit-tiger-logo
  • cajsa-warg-logo
  • earo-logo
  • skeppshult-logo
  • holmgres-plast-logo