Om företaget

29
år av

erfarenhet

Vi har funnits som företag sen 90-talet, och har växt med åren.

I början bestod verksamheten av att göra vinställ och laga småsaker, men har utvecklats till att designa och medverka i små och större projekt tillsammans med såväl privatpersoner som företag.

Uppdragen har varit allt från att tillverka möbler till att göra trappor, in och utvändiga räcken  i både svartmetall och i rostfritt. Flertalet skräddarsydda  maskinställningar efter företags önskemål.

Vårt mål är att tillgodose kundens önskemål och leverera bästa lösningen till ett rimligt pris. Bra service är en central del i våra leveranser.
Jag har under mina tidigare arbetsår arbetat på en handelsträdgård som jag och min far Torsten Svenonius drev på den tiden Ekenhaga handelsträdgård, vilket gjorde att man lärt sig en hel del inom trädgård, plantering, träd och plattläggning osv.
 

Jag har haft en Bobcat minigrävare där jag gjorde det mesta så som snöskottning på vintern och all typ av grävning på sommaren men tack vare en bilolycka kunde jag inte fortsätta med det. Den firman hade namnet Svenonius Minischakt. Arbetat som reparatör och tillverkare av trådkorgar vid en robotmaskin på Pelly industri. Dom sista åren innan jag började köra mitt på heltid arbetade jag på ett grafiskt företag som klichetillverkare och kanske lite allt i allo, det företaget heter Flexokliche AB.

Ansvarsförsäkring

W
Ansvarsförsäkring: Ja
W
Försäkringsbolag: IF Företagsförsäkring och transport försäkring

Företagsuppgifter

W

Organisationsnummer: 651017-xxxx

W
Innehar F-skattesedel: Ja
W
Bransch: Det mesta inom Svetsning, tillverkning, design, renovering och reparationer
W
Reg.datum firma: Sedan 1992 men har drivit firman på heltid sedan 2008
W
Registrerad för moms: Ja
W
Bolagsform: Enskild firma
W
Är registrerad för ID06
W
Är Certifierad 2016 04 11 för Heta Arbeten
Maskinparken eller dom maskiner vi har idag är bla. 1 st Tigsvets, 3 st Migsvetsar, två mer stationära migsvets och en portabel, 1 st Gas svets, Pelarborr maskin, 2 st Plasmaskärare, Bandsåg, Klingkap, Plåtbockning manuell, ring spinningsmaskin och självklart ett antal handmaskiner, en vanlig handtruck och en pallstaplare och en El truck. Vi försöker att utöka maskinparken hela tiden, just nu är nog nästa maskin en fräsborrmaskin med korrdinatbord. Utöver detta, en stor fantasi att lösa dom utmaningar som dyker upp på vägen.
Senaste inköpta maskinerna är 1 st mellanstor Kempi Migsvets 300 amp i portabelt format., en begangnad rundbocknings maskin,  en större Plasmaskärare,  en ny portabel 200 amp ESAB Migsvets. Nibblings maskin för 4mm plåt.
Verkstaden består av 3st  rum. Ett på 140kvm där jag utför större delen av mitt arbete och 2 st lite mindre på 65kvm där jag har förvaring av utrustning och tillbehör i det ena och material i det andra.

Tror ni jag kan hjälpa er ?

Kontakta mig på:
Svenonius Legosvets & Smide
Hagagatan 9
331 33 Värnamo
Telefon: 0370-290 95
Mobil: 070-860 59 73
E-post: johan@svenonius-legosvets.se