Trappräcke i rostfritt och handledare i teak

maj 20, 2010 | Räcken & staket

Ett elegant trappräcke i rostfritt stål med en exklusiv touch av teakhandledare. Detta är verkligen en stilfull kombination av moderna och naturliga material som kompletterar varandra på ett fantastiskt sätt.

När jag designade detta trappräcke ville jag skapa något som inte bara var säkert och funktionellt, utan också estetiskt tilltalande och unikt. Genom att använda rostfritt stål för själva räcket får vi hållbara och robusta egenskaper samtidigt som det ger en modern och elegant känsla.

Teakhandledarna är en fin touch som ger en varm och naturlig kontrast till det kalla och strama utseendet av rostfritt stål. Teakträet är känt för sin hållbarhet och dess vackra ådring ger en touch av naturlig skönhet till räcket.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…