AVSLUTAD, Smidesräcke till Altan JÖNKÖPING

jan 27, 2011 | Räcken & staket

Detta blir ett spännande projekt, En altan som ligger ovanpå en snygg designad utbyggnad med en svängd vägg. Utmaningen blir att följa rundningen på ett snyggt sätt. Räcket ska även placeras 40-45 cm in från altankanten. Totallängd på detta räcka blev ca 18-19 meter. Håller nu på att ta fram en passande design och samtidigt något som blir snyggt i rundningen.  Man måste börja någonstanns, första test av rundning på gång!

PRIS inklusive montering 27000:-

  försöker här jobba fram en passande design med utgångsläge rundningen som kommer vara mitt i blickfånget, så det är viktigt att detta blir perfekt.

Då är det dags för test nummer 2, kortsidan genom rundning och hela långsidan klar men hörnet nere på långsidan är inte i 90 grader så en test för att mäta vinkel och längd sen är det färdigtestat. Test 2 verkar passar utan några missar, vinklar och längder på resten av sektionerna är nu klart så nästa gång är det förhoppningsvis uppmontering.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…