AVSLUTAD, Balkongräcke i klassisk design Lev. Helsingborg

jun 1, 2011 | Räcken & staket

Ett balkongräcke i klassisk design med fäste på utsidan, ytbehandling och pulverlack i vit färg är det tänkt. Leverans till Helsingborg !  Man vill alltid göra rätt från början, de är mitt motto och försöker att se så många steg fram som möjligt för att förutse eventuella problem längre fram. Mål är att se 4-5 steg men är glad om jag kan se 3-4. De är ganska lätt att göra små missar oavsett om det är små eller stora projekt så länge man inte har gjort exakt samma tidigare och jag gör sällan två :). Här kändes det bra men våra knutpunkter är lite speciella och min tanke kom ut lite fel i produktionen. Så efter uppläggning av ballkongräcket långsida inser ja att jag inte kan fästa stavarna i nedre plattjärn som tänkt så det är bara att göra nya stavar med ny längd.  

Då detta räcke ska fästas på utsidan av cementplattan känns det ganska högt just nu ca 1260mm  men 160mm ca försvinner på höjden så golvet kommer vid underliggaren ovanför plattjärnet längst ner så totalhöjd följer säkerhets föreskrifter det vill säga 1100 mm högt.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…