AVSLUTAD, Stiligt och trendigt Räcke för att gömma soptunnan lite

jun 7, 2011 | Räcken & staket

Ett lite högre räcke , ca 1500mm högt och vii har  betsämt att använda oss av 45 mm x 45 mm fyrkants rör som stolpar som vi ska gjuta ner i marken. Plattjärn 30 mm ska ligga vårätt med 30 mm mellan rum vilket brukar bli harmoniskt utseende mässigt. Vi ska göra detta rostigt så det smällter in fint med naturen och plantera någon fin klätterväxt. Hoppas att tanke faller ut lika fint i verklighet. total längd på detta räcke blir ca 4200 mm en sektion på 3200 mm och en på 1000 mm, 

Har blivit lite försening med uppmontering då kunden ska fixa lite innan jag ska börja med mitt så 1-2 veckor innan montering sker.

Har här påbörjat att rosta sektionerna lite och då stolparna är i kalldraget rör och plattjärnen är i varmdraget så gör det att det kalldragna rostar fortare, så man får va med lite grand och stänga porerna för att vi vill bara ha ytrost sen målar/sprutar jag på linolja och eventuell värmer in oljan med gas svets så brukar porerna stängas mycket fint.

Man kan se hur mycket snabbare det kalldragna röret rostar jämförbart med dom varmdragna plattjärnen

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…