AVSLUTAD, Stiligt smides räcke med dekor och präglat material, invändigt ovan trapp. Leverans Värnamo

sep 11, 2011 | Räcken & staket

Detta ska bli ett trevligt projekt, Skojigt tänkande med en blandning av invändigt och utvändiga detaljer. Men ett räcke i rent smide med oval handledare och präglade stavar. En dekor som kanske normalt sitter på ett utvändigt räcke. Mellan handledare och mellanledare ska vi placera spetsar men en lite trubbigare variant så man inte kan skada sig. Ja denna typ av räcke är riktigt stiligt och exklusivt, men också mycket tyngre än räknat med, sektionen som är ca 2,3 meter väger runt 40kg vilket kan jämföras med ett mer normalt räcke som skulle väga runt 30kg.

Monterat och klart, passade super :)!!

Färdigt innan lackering

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…