5 meter rostfritt räcke med vågräta stavar och EK handledare, Leverans Gislaved

okt 6, 2012 | Räcken & staket

Alltid skojiga projekt med rostfria räcken. Här har vi bland annat byggt om handledarfästena lite, original höjden på dom är ca 78mm ´, men nu har vi kapat dom och ska göra höjden på fästena runt 50mm. Snygga fästplattor med borstad yta.

Ja alla grejer har kommit och jag har kommit i gång lite grand, alltid roligt när man kommer igång och det flyter på som planerat, detta rostfria räcket med vågräta stavar är nog lite min egen favorit, så det är lätt att skämma bort kunderna lite :).

Men det kostar ändå att ligga på topp, detta räcker är lika  dyrt som det är snyggt. Detta räcket ska ha 4 vågräta stavar men det är valfritt och det normala är kanske allt mellan 4 och 6 stycken.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…