Stiligt smides räcke till loft

maj 3, 2014 | Räcken & staket

Detta ska bli ett lite modifierat balkongräcke som ska passa på ett loft, tror det kan bli riktigt snyggt. Det är ett express jobb då kunden ska flytta in i början på Juni. Totala längden på detta blir ca 5450 mm men sen tillkommer troligen en trappsektion. Leverans till Hönö

Så då va det klart för lackering :), alltid något, tidsplanen kanske håller men nu kanske kunden fått en fördröjning så nu va det kanske inte så bråttom.

Har satt dit 2st extrafötter i mitten på varje sektion, kunden gav mig fria händer och det kan ju va farligt :)., inte så mycket för att det behövdes, men lite för estetiskt och när man svetsar bara på ena sidan är det lätt att få lite bananform på sektionerna då man måste ha lite ström på när man svetsar i varmvalsat 8mm.

Nu blir det helt rakt även på mitten och man får några mer skruv att fästa med om det skulle behövas, detta räcket är 5,5meter.  SÅ nu är det klart för lackering så fort jag hinner köra dit :).

Funderar o skoja med kunden och lackera det CHOCKROSA :), hmm nä det kanske inte skulle uppskattas, det är nog bäst och köra det svart.

Här tillverkar vi en mall.
Här tillverkar vi en mall.
1a sektionen straxt klar
1a sektionen straxt klar
2014-05-18 14.11.44
Har efter lite funderande satt dit 2 st små extrafötter i mitten på varje sektion
Har efter lite funderande satt dit 2 st små extrafötter i mitten på varje sektion

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…