Satsbord

Satsbord med rostig benställning i smide slipade skivor med klarlack.

jan 19, 2017 | Designbord

Jag håller på med ett set satsbord där benställningarna är i rostigt smide och skivorna slipade med en finish av klarlack. Vi snackar metallbord där det ena är lite större och det andra designat för att kunna skjutas in precis under det första, åt vilket håll som helst.

För detta projekt har jag använt 15x15mm för benställningarna och svartplåt för skivorna, som jag sedan har slipat ner och tänker klarlacka.

Det här är första gången jag ger mig på just detta projekt, så huruvida det slutar i succé eller inte är fortfarande upp i det blå.

Kunden ville ha något riktigt snyggt, och även om det kanske hade varit säkrare att hålla sig till något beprövat, kan jag inte hjälpa att jag älskar att testa nya idéer. Så, vi får se hur det går!

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…