smidesräcke

Klassiskt smidesstaket för terrass i två etager

mar 21, 2017 | Räcken & staket

Detta smidesstaket utgör en klassisk och stilfull design för en terrass i två etager, med leverans till det vackra Helsingborg. Staketet är utformat i en tidlös stil som passar perfekt för den omgivande miljön.

För att förhöja estetiken och funktionaliteten har jag planerat att placera armeringsjärn längst ner på terrassen, där staketet kommer att stå. Dessa järn kommer att fungera som en stödstruktur för staketet samtidigt som de ger möjlighet för växter att klättra och frodas. Detta skapar en charmig och naturlig atmosfär som kompletterar den klassiska designen på staketet.

Med denna kombination av smide och växtliv kommer terrassen i Helsingborg att förvandlas till en inbjudande och elegant utomhusmiljö där man kan njuta av både skönhet och funktionalitet.

Skarv stolpe

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…