AVSLUTAD

 

Ja muren finns men vovven hoppar högt, så ja ska bygga på ett miniräcke i rostfritt o min tanke är med korta stolpar på murstolparna men pga av längden imellan stolparna så blir det även 1 rostfri stolpe i mitten på grund av att ett 16 mm rör ska oxå ligga vågrätt mellan stolparna och avståndet är för långt så detta rör saktar lite om det inte får stöd men detta gör bara det hela ännu snyggare.

 

Inte problem fritt så klart hehe, detta hörn är inte i 90 graders vinkel så ja får väl tillverka någon form av adapter så vi får rätt vinkel,, då ca 77 grader :).

SÅ detta ska bli mittstolpen är det tänkt.

På andra sidan har vi en räckes bit i trä som ja måste få ihop på nåt sett, har ej löst denna bit ännu,,, men hur svårt kan det va :).

Ja då är det inte så många kvar. 🙂

Ja en början. Hörnet är ca 77 graders vinkel så ja fick tillverka den hörnvinkeln själv för dom vinklar o adaptrar som finns färdiga går till 90grader. Men tycker det blev ganska bra ändå.

I och med att träräcket går ända upp till stolpen så har ja valt att skippa 16mm röret för det hade legat jäms med träräcket. Men får se om kunden har annan önskan.