Stereobänk

Bänk och bord i metall, egen design.

jul 19, 2018 | Designbord

Jag är i full gång med att skapa en stereobänk i metall, en helt egen design. Tanken är att göra den lite ruff och trendig, men jag känner mig alltid lite osäker. Det ser ju så bra ut i tanken, men verkligheten lever inte alltid upp till förväntningarna.

Jag tänkte mixa rå metall med rostiga detaljer och komplettera med streckmetall, även om jag nu är lite orolig att maskorna blir för stora. Jag har testat en bit och det ser okej ut, men jag är rädd att det är för sent att ändra sig när allt material är på plats.

Men, detta projekt är ju för mig själv, så det är inte hela världen om det inte blir perfekt.

Jag behöver skydda min utrustning. Min papegoja älskar nämligen att bita sönder knappar och kablar så fort jag vänder ryggen till. Så designen måste inkludera något sätt att hålla mina prylar säkra från fågelns nyfikna näbb. Det blir en extra utmaning, men också en kul detalj att lösa i projektet!

Alla skivor eller hyllplan ska rostas lite och sen klarlack på det.
Ja här är den nästan färdig, ska dit handtag och troligen ska det på hjul och funderar på om det ska va en baksida men den skulle försvåra sladd dragning vid diverse stereo saker… Slutligen ska den också klarlackeras.
Ja vi får väl kalla denna klar nu och ja blev faktiskt ganska nöjd.. KUL 🙂

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…