Ja nu ska de bli en stereobänk i metall är det tänkt, :). Egen design och ska försöka göra den lite ruffig o trendig men som vanligt som känns det som ja kommer bli missnöjd, det ser så bra ut i huvudet men så blir det inte alla gånger i verkligheten, ville ha både rå metall samt lite rostade detaljer och bryta av det med streckmetall men är nu rädd för att det blir för stora maskor, har skurit fram en sektion och hållit dit men ja måste nog tyvärr få dit mer material innan ja vet säkert men då är det kanske för sent för att byta material, MEN å andra sidan så är detta till mig själv hehe så det gör inte så mycket kanske Jag måste stänga in min stereo utrustning för ja har papegoja som har kommit på att det är ganska kul o bita sönder knappar och ALLA sladdar så fort husse går iväg.

 

Alla skivor eller hyllplan ska rostas lite och sen klarlack på det.

Ja här är den nästan färdig, ska dit handtag och troligen ska det på hjul och funderar på om det ska va en baksida men den skulle försvåra sladd dragning vid diverse stereo saker… Slutligen ska den också klarlackeras.

Ja vi får väl kalla denna klar nu och ja blev faktiskt ganska nöjd.. KUL 🙂