Trappräcke med glassektioner i svartstål

feb 5, 2021 | Räcken & staket

För ett nytt projekt med trappräcke har vi gått i en lite annan riktning än den vanliga rostfria designen. Kunden önskade ett svartlackerat utförande, så jag valde att använda svart stål för att hålla kostnaderna nere och undvika att måla över de snygga rostfria rören.

Trots detta inkluderade jag några rostfria detaljer för estetikens skull, specifikt i hörnen och för handledsfästena.

Jag har dock vissa bekymmer över att de rostfria delarna kan orsaka problem under lackeringsprocessen. Det finns en risk att de rostfria komponenterna kan reagera med lacken under torkningsprocessen, vilket potentiellt kan leda till bubblor i färgen. Det är något vi definitivt vill undvika, så det blir spännande att se hur det slutar.

Glassektionerna i räcket kommer att vara rökfärgade, vilket jag tror kommer att bli otroligt snyggt och passa perfekt till rummet, speciellt med den härliga braskaminen som är placerad nära trappan.

Detta kommer att skapa en mysig och stilren atmosfär i utrymmet. Jag hoppas att den slutliga produkten lever upp till förväntningarna och att eventuella utmaningar med lackeringen kan hanteras smidigt.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…