Planteringsramar/lådor i Corten

apr 27, 2021 | Corten

Vi har utökat vårt sortiment med planteringsramar och lådor i Cortenstål, ett material som blivit allt mer populärt för dess hållbarhet och estetiska kvaliteter. Dessa nya enheter kommer att tillverkas i 3mm tjock Cortenstål för att erbjuda extra stabilitet.

Dessutom kommer de att ha en invikt kant på 40mm, vilket inte bara bidrar till styrkan utan också ger en snygg finish.

Cortenstål är känt för sin förmåga att utveckla en tät rostpatina som skyddar stålet från vidare korrosion. Denna egenskap, tillsammans med den invikta kanten, gör våra planteringsramar och lådor till ett hållbart och estetiskt tilltalande val för trädgårdar och utomhusområden.

De är designade för att tåla elementen och bli vackrare med tiden, vilket gör dem till en långsiktig investering för landskapsdesign.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…

Corten lådor

Corten lådor

Vi har tillverkat en serie Corten-lådor, som har blivit ganska många nu. De varierar både med och...