Ja nu är man här o petar,, kan ju inte låta bli,, är ju tvungen att göra en bordsskiva i RESIN,, ser ju så grymt snygga ut tycker jag. Men nu är detta mitt första försök,,,,, sååå hur detta blir är ju en annan femma,, ja har köpt in maskiner o material för alldeles för mycket känns de som,, ja är ju svetsare o inte snickare.. Ja har ju ingen beställning på dessa skivor om någon skulle bli OK,, så kommer dom KANSKE va till salu,  Men storleken är på dessa skivor satta till ca 400mm x 600mm och en tjocklek på ca 50mm

 

Ja,, efter 1a testet här så kan ja säga att ja misslyckades katastrofalt, hehe,, sååå denna trä skivan är förstörd o kommer inte visas just nu hehe,, men bord nr 2 är på G just nu o just nu ser den ut som en bords skiva med en river lake design, tyvärr tog mitt Resin slut så ja har beställt mer men det tar ju lite tid innan ja får det,  Även denna skivan finns de stora chanser att klanta till det,, men de får tiden utvisa 🙂

Bord nr2 med 5 lagret Resin hällt o här tog det slut :(.

Bord skiva nr2 med 1a lager Resin

 

ResIn kommer ja o fylla skåran i mitten med är de tänkt.