Resinbord

RESIN/EPOXY bord skiva – 1:a test prov

jul 8, 2022 | Designbord

Nu har jag gett mig in i leken igen, jag kan helt enkelt inte hålla fingrarna borta. Tanken slog mig att jag måste testa att skapa en bordsskiva i resin – de ser ju helt fantastiska ut, enligt mig. Det här är dock mitt allra första försök, så hur det slutar återstår att se. Jag har investerat i maskiner och material, kanske lite för mycket för min egen bekvämlighet.

Som svetsare, inte snickare, är detta en ny terräng för mig! Jag har inte ens en beställning för dessa skivor, så om någon av dem skulle visa sig bli bra, kanske de hamnar till försäljning. Måtten jag siktar på är ungefär 400mm x 600mm med en tjocklek på cirka 50mm.

Efter mitt första test kan jag berätta att jag misslyckades totalt, haha, så den där träskivan är helt förstörd och kommer definitivt inte att visas upp. Men jag är redan igång med bord nummer två, och den börjar se ut som något, med en river lake-design.

Tyvärr rann mitt resin ut, så jag har beställt mer, men det dröjer innan jag får det. Chansen att jag klantar till det igen är stor, men vi får se vad tiden har att säga. 🙂

ResIn kommer ja o fylla skåran i mitten med är de tänkt.
Bord nr2 med 5 lagret Resin och här tog det slut :(.
Bord skiva nr2 med 1a lager Resin

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…