Resin epoxy bord test nr4

aug 24, 2022 | Designbord

Visst, det är en utmaning, men samtidigt otroligt givande och roligt, även om det kanske inte räcker som en heltidssyssla, haha. Just nu har jag den sista bordsskivan liggande hemma och, intressant nog, det här bordet är varken sålt eller lovat bort. Så, om någon känner sig lockad, är det bara att slå en signal.

Tanken som snurrar i huvudet just nu är att skapa något skogstema, men med tanke på att detta är epoxybord nummer fyra på min lista, finns det en hel del som kan tajma ut fel, haha. Så det är lite av en överraskning vad slutresultatet blir, om det nu ens blir ett bord till slut.

Erfarenheten för att ta sig an bord av denna svårighetsgrad har jag ju inte riktigt, men ambitionen är att experimentera och lära mig under processen, för att kanske förstå lite bättre vad som krävs beroende på vilket projekt jag tar mig an nästa gång, vare sig det blir fler expoxybord eller kanske övergår till tavlor.

Början av ett resin epoxy bord
Mall ska göras,, o de ska tejpas i botten .
Det är ju en hel del förberedelser när man gör ett bord
Slipa, Slipa, Slipa,, de går ju sakta framåt iaf..

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…