Ja man inser vilket jobb det är MEN de är ju oxå väldigt kul o tillfredsställande men de går ju i o för sig inte o leva på hehe, ja detta är sista bords skivan som ja har hemma och detta bordet är inte sålt eller bortlovat ,,,, så med det sagt, finns de intresse, så går de bra o höra av sig.

Min tanke här att göra någon form av skog, men som sagt,, det är bord nr 4 så mycket kan gå fel hehe så man vet inte riktigt om de blir ett bord eller hur det ser ut när de är klart OM de blir klart. Ja har ju definitivt inte erfarenheten att göra bord i denna svårhetsgrad men ja vill testa så mycket som möjligt när ja gör dom så ja kanske börjar fatta lite vad som krävs beroende på vilken modell man ska göra,, om de nu skulle bli fler bord framåt eller kanske tavla motiv.

 

Mall ska göras,, o de ska tejpas i botten .

Det är ju en hel del förberedelser när man gör ett bord

 

Slipa, Slipa, Slipa,, de går ju sakta framåt iaf..