Ett smides staket i låg modell, höjd 500mm. Elegant och stiligt med vridna stavar och med spiror på varannan. Fyrkantiga stolpar med en kula på toppen. Ytbehandling Elförzinkning och sen svart pulverlack. Ska levereras och monteras i Linköping. Pga en order från ett större företag som heter Specialwell.  Dom står inför en flytt och jag har fått order på att tillverka ett antal olika maskinställningar så är det lite panik. Har därför fått gå imellan med deras order. Kunden till detta smides staket är informerad om detta. Men kommer att köra full rulle så fort jag kan. Så då börjar vi igen, kan inte hålla på 100% än men dubbelkör tills jag kan ägna full tid till detta.

Alla 20 meter är nu klara och ytbehandling och pulverlackering återstår. Sen är det montering i Linköping. Staketet är på plats och det ser riktigt stiligt ut. ca PRIS inklusive montering 25000:-

  

Sektions infästningen som gjordes till detta räcke blev riktigt bra. Gav en stabil hållning och väldigt lättmonterad med lite justeringsmöjlighet både upp och ner och i sidled, blev nästan en del av designen.