Smidesstaket

okt 2, 2010 | Räcken & staket

Vi har tagit oss an uppdraget att designa ett smidesstaket i en charmig låg modell, med en höjd på 500mm. Detta eleganta och stilfulla staket pryds av vridna stavar, varvat med dekorativa spiror på varannan stav. Dess fyrkantiga stolpar avslutas med en distinkt kula på toppen, vilket ger en fin detalj.

För att säkerställa stakets hållbarhet och utseende kommer det att genomgå en process av elförzinkning följt av en svart pulverlackering.

Projektet är beställt för leverans och installation i Linköping, på uppdrag av ett större företag vid namn Specialwell. De står inför en flytt vilket har resulterat i en del logistiska utmaningar för oss, eftersom vi även har åtagit oss att tillverka ett antal maskinställningar för dem under en tidspressad period.

Detta har nödvändiggjort att vi måste prioritera deras order temporärt. Kunden som beställt smidesstaketet har blivit informerad om situationen och vi är inställda på att arbeta intensivt för att återuppta full produktion av staketet så snart som möjligt.

Arbetet fortsätter med full energi, även om vi just nu inte kan dedikera oss helt och hållet åt detta projekt, men vi dubbelkör för att hinna ikapp.

Sektions infästningen som gjordes till detta räcke blev riktigt bra. Gav en stabil hållning och väldigt lättmonterad med lite justeringsmöjlighet både upp och ner och i sidled, blev nästan en del av designen.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…