AVSLUTAD, Balkongräcke i äldre stil med sinus plåt. Lev Värnamo

mar 27, 2012 | Balkongräcken, Räcken & staket

Ett balkongräcke med den gamaldags sinus plåten för att behålla den stilen som finns i grannskapet men tanken är att försöka snitsa till det lite med snyggare stolpar och en snygg handledare. Balkongräcket ska ytbehandlas och pulverlackeras vit. Handledaren kommer troligen vara i rostfritt och pulverlackeras :), Det är att häda lite men då kan ja använda mig av vissa fästen som jag vill, det blir snyggast och vi kan också säga att handledaren kommer bli underhålls fri även om färgen skaver av. Äntligen efter en lång väntan på plåten kan jag fortsätta arbetet. Vill bara göra så mycket jag kan innan ytbehandling och lack för att minska risken för att skava och repa. Så jag tillverkar alla hål och kontrollerar passning så det ska gå smidigt för den som monterar om det inte är jag, trevligt om kunden känner sig manad hehe att ta på sig arbetsbyxorna. :). Priset på detta räcket slutade på ca 19000:- .

Ja en sista koll med en hel uppmontering utan sinusplåt för att se om lutning med mera passar och de passade riktigt bra. Nu ska ja invänta plåten och se att den stämmer då jag har tillverkat räcket så här långt med en kvalificerad gissning :).

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…