AVSLUTAD, Trendigt och påkostat Balkongräcke med plattjärn och glas sektioner

mar 28, 2012 | Balkongräcken, Räcken & staket

Ett mycket trevligt projekt och tror att detta kan bli riktigt snyggt. Vi ska ha plattjärn till stolpar och även plattjärn till en 5 stycken vågräta stavar men givetvis mindre än stolparna. Stolparna kommer ligga runt 50mm x 10mm och sen kommer dom vågräta plattjärnen ligga runt 40mm x 5mm, men då dett inte är säker byggnorm så ska jag tillverka fästen på stolparna och där ska vi sen montera glassektioner. Räcket ska Galvaniseras och ja ska även montera detta i Jönköping. Balkongräcket går i en delad 90 graders vinkel, alltså 2 stycken 135 graders vinklar så de lite pyssel att få mått att stämma. Priset på detta räcke inklusive glas och montering i Jönköping ca 29000:-

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…