AVSLUTAD, Balkongräcke i smide på 5e våningen. Lev Stockholm

maj 6, 2012 | Balkongräcken, Räcken & staket

Ett riktigt pilljobb,  inte  räcket i sig men det ska upp på taket på en fastighet i Stockholm och då vi inte får skruva i plåt taket så måste jag tillverka en typ av fästen som vi spänner om plåtvalsningen, men vi jobbar på den biten. Ska även montera detta smidesräcke. Det är nog mer en typ av fönster platå än en balkong hehe. Ytbehandling och pulverlack i smide svart. Balkongräcket passade perfekt och sitter stabilt och stenhårt, en miss blev det trots allt. Lutningen från vägg till dom yttre stolparna sas va 2 cm men va nog i själva verket 6-7 cm så dom yttre hörn stolparna hängde i luften men vi beslutade att lägga några klossar där så blir det super. Tyvärr va det svårt att ta kort som gör rättvisa där uppe och nerifrån gatan såg man inget ting. Men ja hoppas kunden blev nöjd, Jag va nöjd men trött efter tur och retur till Stockholm och monterat ett räcke på en dag :). 9 timmar i bilen och 2,5 timmar montering.

Ja det går framåt, då är det handledaren kvar och alla specialfästen sen bär det iväg för ytbehandling och lackering. Ett mothåll på räckets långsida är gjort och 3 stycken kläm fästen på räckets kortsida som ska klämma åt om plåt takets falsning. Förhoppningen är att det nu är omöjligt för räcket att halka eller glida iväg. Då är det straxt klar för ytbehandling :).

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…