Räcke inhomhus

1 fransk + 2 ballkongräcke ute + 3 räcke inne, design i rostfritt. Lev Norrahammar

jun 2, 2012 | Räcken & staket, Balkongräcken

Här ska vi tillverka 1 fransk balkongräcke i rostfritt. 2 stycken vanliga balkongräcke i rostfritt varav en ska vara i frostat glas och en i transparant glas. Invändigt ska vi göra 3 stycken räcken i varierande storlekar men allt ska vara i rostfritt.

Mycket trevligt och det nybyggda huset har en mycket snygg design och rostfria räcken kommer att göra sig kanon här.

Stolpfäste, borstad 120 x 120 mm

 Räcket har tyvärr  fått ett litet svaj på mitten då trallgolvet trots kraftig tjocklek. Det fina trallgolvet har varit lite för mjukt och räcket har en tendens till att svaja på mitten så jag har tillverkat ett par fästen för att det ska stabiliseras och som ska skruvas längst ut på trallgolvet och borras och gängas på den rostfria stolpens nedre del.

Har försökt att komma fram med en modell som inte syns för mycket, samtidigt ser snygg ut som den ger ett mycket bra stöd till en rimlig kostnad.

Fästet är givetvis tillverkad helt i rostfritt.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…