Stolpfäste, borstad 120 x 120 mm   

Här ska vi tillverka 1 fransk balkongräcke i rostfritt. 2 stycken vanliga balkongräcke i rostfritt varav en ska vara i frostat glas och en i transparant glas. Invändigt ska vi göra 3 stycken räcken i varierande storlekar men allt ska vara i rostfritt. Mycket trevligt och det nybyggda huset har en mycket snygg design och rostfria räcken kommer att göra sig kanon här.

 Räcket har tyvärr  fått ett litet svaj på mitten då trallgolvet trots kraftig tjocklek. Det fina trllgolvet har varit lite för mjukt och räcket har en svajtendens på mitten så jag har tillverkat ett par stabilitetsfästen som ska skruvas längst ut på trallgolvet och borras och gängas på den rostfria stolpens nedre del. Har försökt att komma fram med en model som inte syns för mycket, samtidigt ser snygg ut som den ger ett mycket bra stöd till en rimlig kostnad. Fästet är givetvis tillverkad helt i rostfritt.