Stilrent smidesräcke för leverans till Båstad

jul 25, 2012 | Räcken & staket

Ett spännande och trevligt projekt på gång – ett smidesstaket/smidesräcke i snygg design ska levereras till Båstad. Det här kommer att bli något alldeles extra. Vi pratar om totalt ca 33 meter smidesräcke. Stolparna vi använder är 60 mm x 60 mm, och själva räcket kommer att tillverkas av plattjärn och fyrkantsstavar. När det gäller ytbehandlingen, så ska hela staketet/räcket pulverlackeras i svart för den där snygga finishen. Plus att vi även står för monteringen.

Priset för detta praktverk? Runt 1650:- per meter, och då tillkommer monteringen. Vi har nu i två etapper tagit oss an tillverkningen och slutligen monterat de sista 20 metrarna, inklusive en grind. Och låt mig säga, resultatet blev fantastiskt. Det är så stilrent och passar perfekt till huset och dess omgivningar – blommor, krukor och allt det där, plus vägg- och fönsterfärgen.

För att verkligen visa på skillnaden ett smidesstaket kan göra, har jag lagt med en bild på hur det såg ut innan vi bytte staket. Det är verkligen dag och natt.

före staket byte
före staket byte

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…