16 m smidesräcke med runda stolpar och stavar, Varmgalvaniserat.

mar 4, 2013 | Räcken & staket

Ja detta är alltid lite pyssel, runda stolpar och stavar samt under o mellanliggare. Allt måste passa bra annars får man bekymmer vid skarvar. Här ska det även sitta i bjälklaget invändigt på balkongramen så passform är nyckel.

Hänsyn till takreglar så dom inte kommer i vägen för stolpar, här får vi ett mitt problem men den stolpen har vi istället för en fästplatta satt en bygel som ska gränsla mittreglen eller takregel vilket gör den till utgångspunkt på långsidan, då långsidan är nästan 10meter så är det lätt att det felar några millimeter vilket kan bli problem då sektionerna på kortsidan bör komma ganska exakt mot hörnstolpen annars kommer dom fel mot sin balk.

Jaja vi håller tummarna. Vi ska även varmgalvanisera detta räcke som ska passa in i huset funkis stil :).

 Tja på ett 16 meter långt räcke måste man börja någonstans 🙂

Det va värst va det tog plats balkongräcket när det va uppmonterat :). Men nu är det snart dags för Varmgalvanisering, men först kolla över allt, slagga lite.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…