Bandsågsblad ställning. Lev Stena Stål i Värnamo

feb 17, 2013 | Industri projekt

Projektet omfattar utvecklingen av en praktisk och effektiv ställning för förvaring av bandsågsblad, utformad för att erbjuda enkel tillgång och organisation. Ställningen planeras ha två våningar, med fem fack på varje våning, vilket ger totalt tio fack för ordnad förvaring.

Denna design syftar till att maximera användbarheten och minimera utrymmesåtgången, samtidigt som den håller bandsågsbladen separerade och lättillgängliga. Genom att organisera bladen på detta sätt, underlättas valet av rätt sågblad för olika uppgifter, och man undviker skador som kan uppstå när bladen förvaras på hög eller i oordning.

Konstruktionen av ställningen kommer att vara robust för att säkerställa lång livslängd och tålighet mot verkstadsmiljön. Materialet och designen kommer att väljas med hänsyn till både funktion och estetik, för att skapa en arbetsplats som är både praktisk och välorganiserad.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…