15 meter smidesräcke till Jönköping

apr 6, 2013 | Räcken & staket

Lite special då vill dela på en garage uppfart med ett stilrent smides räcke, bekymret är att det lutar olika hela nerfarten så ja måste ta olika grader på nästan varje sektion. Men hoppas det ska lösa sig, vi ska ha justerbara fästen vid stolparna då det kan va svårt att få exakt lutning. Fästena som ja ska använda mig av är helt rostfria 🙂 så dom kommer att hålla för det mesta.

DÅ jag har haft lite tråkigheter i familjen, min far fick en allvarlig stroke och det har medfört att min arbetssituation har blivit lite kaosartad så tar det lite längre tid för mig innan allt lugnar sig förhoppningsvis på ett positivt sett och ja kan börja arbeta på ett mer normalt sett igen.

Hej Johan!
Tack för ditt fantastiska verk. Det blev riktigt bra.
Vi kommer säkert att höras mer framöver.
Var rädd om dig!
David

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…