Smidestrapp med singel balk. Leverans Stockholm

apr 19, 2013 | Smide och design, Trappor

En smides trapp i L  modell och viloplanet ska sitta på 3dje steget. Trappan ska tillverkas med singelbalk, 100 mm x 100mm.

Trappan ska monters med fasta mått från bjälklaget  till vägg, vilket är det pilliga när den ska till Stockholm, inga mätmöjligheter. Men hur svårt kan det va :). Stegen ska sedan kunden klä med 35mm EK skivor, vilket vi vet efter erfarenhet att det blir mycket snyggt. Färg på trappan ska bli svart och ja har fått uppdraget att måla 1a lagret som blir med en bra metall grund och täckfärg.

Påbörjat med viloplanet och den lilla sektionen, infästningen på den 1a sektionen blir alltid lite speciell då balken kommer under viloplanet för att det ska stämma bäst. Så två varianter finns, antingen fästa den under viloplanet eller att ja går ner med ett järn direkt från ramen och svetsar eller skruvar ihop det, får väl se om det går att göra ett test och se vilket som blir snyggast.

Jahopp, då är kunden på väg hem med en trappa i bagaget :), då håller vi tummarna för att den ska passa. Dom har även lovat att skicka några bilder på färdigt resultat. Ja tackar för förtroendet Benzo och välkommen åter :).

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…