Balkongräcke gjort av Svenononius legosvets och smide

7 m balkongräcke i smide klassisk och stilren modell.

aug 14, 2013 | Räcken & staket, Balkongräcken

Det är alltid en glädje när kunder blir förtjusta i en modell som jag själv har designat. Att ständigt sträva efter att förbättra mina räcken, särskilt när det gäller monteringen, är en självklarhet för mig. Ju smidigare och snabbare processen går, desto mer tillfredsställelse får jag.

Förhoppningsvis kan jag komma på ytterligare förfiningar även denna gång.

Jag har lagt ner extra tanke på monteringsdelen för detta smidesräcke. Vinkeljärnen som syns på bilden kommer att omvandlas till specialfästen för att säkerställa en stabil och problemfri installation. Allt har passat perfekt hittills.

För att göra monteringen ännu enklare har jag beslutat att placera en yttre hörnstolpe på den kortare sektionen. På det viset kan sektionen vila mot stolpen när den passas in mot väggen.

När båda korta sidorna är på plats är det bara att lyfta på långsidan och skruva fast den – och vips är det klart!

Ja, det är sant att detta imponerande balkongräcke sträcker sig över hela 7 meter. Men jag är redo för utmaningen och ser fram emot att snart påbörja ytbehandlingen av detta vackra balkongräcke. Med Asarum som plats för leverans är detta ett tillskott som kommer att ge både stil och funktion till sitt nya hem.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…