Cortenrör och rabattavgränsare för en ny entré

sep 19, 2016 | Corten

Vi har några spännande projekt på gång! Först och främst, cortenrör, även kända som rökkanaler, kommer att användas som stolpar för den nya entrén. Cortenplåt är ett fantastiskt material som utvecklar ett naturligt rostskydd över tiden. Dessa rör ger en rustik och unik touch till designen.

För att definiera rabatterna kommer vi också att använda rabattavgränsare. Dessa kommer att skapa tydliga gränser för blomsterbäddarna och ge en strukturerad look. Vi planerar att täcka en sträcka på cirka 5 meter i första skedet.

För att ytterligare förhöja estetiken kommer vi att installera två större spaljer. Dessa spaljer kommer att ha diagonala rutor och en ram tillverkad av 40×40 rör. Detta kommer att skapa en vacker inramning och ge en luftig känsla till området.

Slutligen, för att ge grönska och färg, kommer vi att placera 2-3 cortenlådor för blommor. Dessa lådor kommer att vara perfekta för att odla växter och skapa en harmonisk miljö.

Ser fram emot att se detta projekt ta form! 🌿🌼

2016-09-16-08-16-15
2016-09-16-18-41-49

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…

Corten lådor

Corten lådor

Vi har tillverkat en serie Corten-lådor, som har blivit ganska många nu. De varierar både med och...