Tak för en källar trappa som får storeken ca 1350mm x 3000 mm, vi gör denna i 25 x 25 mm rör, normalt gör jag dessa i 2mm gods men hade hemma med gods 2,5mm så kunden får lite extra stabilitet på köpet :).

Kunden ska själv varmgalvanisera ramen och lägga på taket.

Ramen blir 1350x3000mm så kan man köra ut taket kanske 50mm runt om.

I och med att taket ska varmgalvas så skär jag stora hå i varje skarv så varmgalv har full genomströmning vilket är väldigt noga annars kan dom få rörsprängning. Gör man så här är det lite mer jobb men man slipper borra synliga hål överallt så det blir mycket snyggare.

Ett ramverk behövs så taket har något att vila på och för att få en hyfsat stabil konstruktion.

Har nästan överallt Tigsvetsat här hehe för det är lite skoj, blir ju ganska fina svetsar o materialet blir ju nästan homogent och man sliper mer eller indre slipa. Det tar lite längre tid men men :).

4st vinkel stöd stag blir det och det blir 4st fästhål för väggen plus 3 hål på långsidan så ja hoppas detta ska räcka, tyvärr för mig har ja lagt ner alldeles för mycket tid på detta projekt hmm hehe när det skulle bli en snabbis 🙂

Ja de är ju lite bökigt att svetsa på en del ställen :9.

Ja då va den klar för varmgalv :).