Litet skyddsräcke vid en ramp.

nov 10, 2017 | Räcken & staket

Jag skapade nyligen ett litet skyddsräcke för en liten cementramp där personalen hade problem med att snubbla på kanten. För att öka säkerheten och minska risken för olyckor, designade jag ett anpassat räcke som skulle tjäna som en visuell och fysisk barriär.

Räcket är målat i samma nyans som andra skyddsräcken i lokalen, vilket bidrar till en enhetlig och sammanhängande utseende.

För att ge det hela en lite trevligare touch, girade jag det yttre hörnet av räcket. Detta lilla designbeslut gör inte bara räcket mer estetiskt tilltalande utan visar även på en omtanke om detaljerna, vilket förhöjer den övergripande designen och gör säkerhetsåtgärden till en del av inredningen.

Detta praktiska och stiliga skyddsräcke visar hur funktion och form kan gå hand i hand för att skapa en säker och välkomnande miljö.

Blev ju inte så tokigt :).

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…