Klicheställning

Aluminiumvagn till klichémontage.

nov 14, 2017 | Aluminium, Industri projekt

Jag har tagit fram en aluminiumvagn avsedd för förvaring och transport av klichemontage inom fabriksmiljön. Det är Smurfit Kappa som lagt beställningen, och eftersom jag tidigare har tillverkat liknande vagnar åt dem, är jag väl medveten om deras specifika önskemål.

Vagnen är designad för att vara rymlig men kan upplevas som något otymplig med sina dimensioner: ungefär 2000mm i höjd, 750mm i bredd och 2800mm i längd.

Med tanke på Smurfit Kappas stora lokaler, som även inkluderar järnvägsspår, har jag utrustat vagnen med hjul som har dubbla hjulbanor.

Detta för att säkerställa att hjulen är tillräckligt breda för att inte fastna i spåren och orsaka vältning, en lärdom jag dragit av tidigare erfarenheter.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…