Entré räcke i smide, maffig design

apr 12, 2018 | Räcken & staket

AVSLUTAD

EN exklusiv smides design på detta entré räcke. Kraftig handledare och stolpar, under och mellanliggare i 30x30mm fyrkantsrör, stängerna o bockade som ett U och har skruvade ångsidor. Hoppas det ska bli snyggt när det är färdigt. ja de va lite pyssel med detta räcket än ja trodde o ja har svårt att testa räcket innan det är klart så passar det inte när det är klart blir det ju inte så skoj…

Det blev lite annorlunda detta räcket då nedersta steget eller 1a va i det närmaste marknivå så valde jag att flytta upp 1a stolpen så vi fäste den i 2a stegets yttersida men byggde ut räcket ändå till 1a steget så det är inget man direkt lägger märke till,, ja utom dom observanta :). Annars hade 1a stolpen behövts o fästas under marknivå vilket hade ökat chans till rost och de vill vi ju inte..

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…