Bordsben i rör

apr 24, 2018 | Bordsben

Jag har tagit mig an ett intressant projekt med att designa bordsbenställningar för två bord, där den ena ska kunna skjutas in under den andra för att skapa en dynamisk och flexibel lösning. För detta projekt använder vi 20x20mm rör, men med en ny design för att möjliggöra den unika funktionen av justerbar höjd mellan borden.

Det ena bordet kommer att toppas med en marmorskiva, vilket ger en lyxig och robust känsla, medan det andra bordet kommer att ha en glasskiva, vilket bidrar med en lätt och luftig estetik.

Denna kombination av material och den innovativa designen gör projektet extra spännande.

Designen är inte bara estetiskt tilltalande utan också praktisk, eftersom den tillåter flexibel användning av utrymmet. Det är en utmaning att balansera de olika höjderna och säkerställa stabilitet för båda borden, särskilt med de olika tyngderna av marmor och glas, men jag ser fram emot att se det färdiga resultatet.

Detta projekt är ett perfekt exempel på hur funktionell design kan möta estetik för att skapa unika och anpassningsbara möbler.

En bit på väg
Som vanligt måste man ju börja någonstans 🙂
Helt enkelt bara tjusigt :).

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…