enkelbalkstrappa

Enkelbalkstrappa till loft

apr 16, 2020 | Trappor, Räcken & staket

Jag jobbar på en liten men robust singelbalktrapp som leder upp till ett loft, och tanken är att ha räcket monterat på utsidan av trappan. Eftersom trappan bara är 600mm bred, vill jag undvika att använda stolpar som tar upp värdefullt utrymme, så min lösning är att designa fästen som placerar stolparna utanför själva trappstegen.

Det kommer att bli en ganska brant trappa med högre steghöjd än vad som vanligtvis rekommenderas, men ibland måste man ju anpassa sig efter utrymmet man har tillgängligt.

Räcket känns verkligen lovande – det ser både coolt och trendigt ut. Jag har valt att behålla de rostfria adaptrarna för att lägga till en extra touch. Jag hoppas verkligen att allt kommer att passa perfekt när det är dags för montering. Ärligt talat är även jag lite spänd på att se det färdiga resultatet.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…