Bordsben ställning

jun 17, 2020 | Bordsben

För ett projekt där vi behövde skapa bordsben till en tung stenskiva på cirka 225 kg, valde vi att använda grövre runda ben med en diameter på 50 mm för att ge tillräckligt stöd. För att ytterligare förstärka konstruktionen och ge den en estetisk touch, använde vi lockade fötter med en bricka på 60 mm.

Locken är TIG-svetsade för att hålla svetsningen så diskret och stark som möjligt, vilket är viktigt för både utseendet och strukturens integritet.

Ramverket till bordet är gjort av 40x40mm rör, och vi inkluderade 5-6 tvärgående stag för att optimalt fördela tyngden av stenskivan över hela strukturen. Detta säkerställer att bordet inte bara är stabilt utan också hållbart över tid, även med den tunga belastningen.

Slutligen kommer bordet att lackeras i en mattsvart finish för att ge det en modern och elegant look som passar väl in i de flesta inredningsstilar. Leveransen är planerad till en kund i Stockholm, och vi ser fram emot att se hur detta unika och robusta bord kommer att berika kundens utrymme.

Den noggranna planeringen och kvalitetsarbetet bakom detta projekt understryker vårt engagemang för att skapa funktionella och estetiskt tilltalande möbler som möter våra kunders behov och förväntningar.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…