Rostfritt balkongräcke med rökfärgat glas.

sep 16, 2020 | Balkongräcken, Räcken & staket

Ett balkongräcke i rostfritt stål kompletterat med sektioner av rökfärgat glas är verkligen en estetisk fullträff. Visst, det rena och transparenta glaset är i sig självt mycket elegant, men det rökfärgade glaset tillför en extra dimension av stil och dynamik till räckets utseende.

Effekten varierar dock med omgivningen, där den subtila rökfärgen kan skapa en unik atmosfär beroende på bakgrunden.

Den nyans vi valt är på den mildare sidan, vilket gör att glaset framträder på ett diskret sätt samtidigt som det erbjuder en viss grad av insynsskydd.

För de som önskar ytterligare privatliv är det enkelt att välja en mörkare ton. Det rostfria stålet tillsammans med det rökfärgade glaset ger inte bara ett modernt och sofistikerat intryck, utan också en tidlös elegans som lyfter hela balkongens karaktär.

Då ska vi bara vänta in de rökfärgade glaset..

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…