Rostfritt entréräcke med vågräta stänger

nov 1, 2020 | Räcken & staket

Alltid snyggt, rostfria räcken med vågräta stänger, inte alltid enligt säkerhet men har man höjden på sin sida är de ju finemang :).

Här är de ju lite pyssligt pga,  kunden har lagt någon form av komposit klinker som är hyfsat hårt o ska man borra 24 hål i det för att komma till betong, ja då vill de till att man har rätt borr o turen på sin sida så att ingen klinker skiva spricker..

Har  provat alla borr som finns tror ja, o de som gäller är diamantborr som antingen placeras i vinkelslip eller borrmaskin ,, ja tänker försöka med borrmaskin, mest pga att dom borren är lite billigare, 1 borr räcker till kanske 4-6 hål o 1 borr ligger runt 300:-

Teori o praktik :), passar i verkstan,, iaf..
Blev ju stiligt,, hårda klinker plattor men ja va oroligare än nödvändigt, 3st diamantborr gick det bara åt för att borra dom 24st hål o inga plattor sprack sååå ja är nöjd o kunden glad :).

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…