Ved och vinhylla

Ved och vin hylla vid murstock i smidesdesign med trähyllor

feb 24, 2021 | Vinställ

En ved- och vinställning som ska pryda platsen vid murstocken, tänkt i en smidig kombination av smide och trähyllor, är projektet för tillfället. Kunden själv kom med designen, och nu är det upp till mig och snickargänget från FRANSSONS BYGG i Värnamo att förvandla idén till något användbart och snyggt.

De killarna är verkligen toppen att jobba med, alltid hjälpsamma och på gott humör.

Tanken är att ställa upp denna hylla framför murstocken, med måtten runt 1000mm i bredd och 2300mm i höjd, för att kunna stasha både en hel del vinflaskor och ved, samt slänga in några dekorativa prylar för det där lilla extra.

Vi korsar fingrarna för att allt klaffar och att slutprodukten blir allt det där vi hoppas på.

Ja som vanligt måste man börja någonstans 🙂
Ja vi ska göra ett vinställ som ska kunna ta 27 flaskor är det tänkt o ja försöker få ihop det snyggt,, men sen måste man se hur långt in ska flaskan va , behövs det stop o hur mycket ska flaskorna luta, inte för mycket :).
Ja de verkar som en Famus Gross ligger fint i stället, ja beslöt att göra det exklusivt med hela ramverket invändigt vilket inte hade varit nödvändigt men de blir snyggast.
Har här valt att göra en liten specialare med bockad tråd som gör att vi får lite mer lutning och en säker stop för flaskorna. Men ska göra ett test först för säkerhets skull.
Ser ganska bra ut men ja ger mig själv 4 minus getingar för att komma på denna modell med tanke på ALL PLATS o svetsa på, det är ju lite trångt och synfält är obefintligt.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…