Vinglashållare i tak modell

mar 10, 2018 | Vinställ

Jag har alltid haft en förkärlek för dessa typer av projekt, där det lilla formatet och strävan efter den perfekta estetiken ger en särskild tillfredsställelse, även om ersättningen inte alltid matchar arbetsinsatsen. Men ibland är det helt enkelt värt det för känslan av att ha skapat något unikt.

Nu är planen att anpassa konstruktionen för att rymma fem vinglas per rad, som dessutom ska hängas upp i taket.

Vi ska experimentera för att hitta den mest autentiska looken, och valet står mellan att använda bränd linolja eller att arbeta in grafitpasta som sedan poleras och eventuellt bränns för ytterligare effekt. För att förstärka den traditionella känslan tänker vi använda präglat plattjärn på 40x8mm.

Så, vi får se hur det fortskrider. Fortsättning följer!

Ja med 4 skruv ska dom skruvas fast i taket och det är meningen att ca 5 vinglas i varje ränna ska få plats så det blir 15 glas per sektion. Men nu ska dom behandlas lite o fixas till lite, så får vi se hur det blir.
Tja en snabbritning, tyvärr så hade detta program varit super om det funkat men tyvärr visa det fel mått o växlar mellan tum o mm vilket gör det lite bökigt.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…