PÅBÖRJAD

 

Har alltid gillat dessa jobb, små roliga och få fram den rätta looken men det brukar tyvärr innebära ganska dålig betalning hehe men ibland är det värt det.

Så här ska vi om det går att göra till 5 vinglas per rad, dom ska oxå hänga i taket o vi ska testa o se vilket som ger den råaste looken,,, bränd Linolja eller kanske grafit pasta som poleras in och sen brukar ja bränna den oxå. Som plattjärn ska vi nog testa med präglat 40x8mm som ger den gamla designen.

Tja fortsättning följer :).

Ja med 4 skruv ska dom skruvas fast i taket och det är meningen att ca 5 vinglas i varje ränna ska få plats så det blir 15 glas per sektion. Men nu ska dom behandlas lite o fixas till lite, så får vi se hur det blir.

Tja en snabbritning, tyvärr så hade detta program varit super om det funkat men tyvärr visa det fel mått o växlar mellan tum o mm vilket gör det lite bökigt.